Martial Arts International Federationin (MAIF) “World Aikido” -Facebook-ryhmän kansikuva

Martial Arts International Federationin (MAIF) "World Aikido" -Facebook-ryhmän kansikuva

Martial Arts International Federationin (MAIF) “World Aikido” -Facebook-ryhmän kansikuva

Ke 31.7.2013

Vähänks huvittavaa! 😀 Eräs suomalainen aikidoka törmäsi Facebookissa Martial Arts International Federationin (MAIF) “World Aikido” -ryhmään. Ryhmän kansikuvana oli tuo yllä oleva kuva, jossa meitsi heittää Juusoa Combat Games -tapahtumassa, Pekingissä, 2010. Kuvan taustaa on tietysti muokattu, ja sitä on ilmeisesti venytetty hieman sivusuunnassa, jotta se sopii hyvin Facebook-ryhmän taustakuvaksi.

En edes itse tiennyt mitään tuollaisesta ryhmästä (tai edes tuosta MAIF:sta), saati sitten tuollaisen kuvan olemassaolosta ja näkymisestä Facebookissa. Luultavasti kuva on lainattu Combat Gamesien kotisivuilta. No, onneksi se on ihan onnistunut kuva.